Ιστορία του Συλλόγου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΙΣΚ), ιδρύθηκε το έτος 1921 και τα γραφεία του συλλόγου βρίσκονται σήμερα, σε κεντρικό σημείο της πόλης της Καρδίτσας επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 24 στο 1ο όροφο.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας, είχε την 1η Ιανουαρίου του 2009, 500 εγγεγραμμένα μέλη. Από αυτά τα περισσότερα είναι ιατροί μόνιμα εγκατεστημένοι στον Νομό. Η δημιουργία αυτού του ιστότοπου www.iskarditsas.gr ήταν δέσμευση που αναλάβαμε προς τους συναδέλφους. Πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στην καλύτερη επικοινωνία με τον σύλλογο, αλλά και θα δώσει πληρέστερη ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα ενός ιστοχώρου είναι η δυνατότητα του να παρέχει συνεχή ανανέωση του περιεχομένου του. Έτσι μπορούν να γίνονται σε όλους γνωστές  οι πληροφορίες που φθάνουν στον σύλλογο από διάφορες πηγές, όπως από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, τα Υπουργεία, το ΤΣΑΥ, τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία κ.τ.λ.. Επίσης η ροή αυτή της πληροφορίας μπορεί να είναι αμφίδρομη.
Με την πάροδο του χρόνου, και όσο το περιεχόμενο ο νέος ιστότοπος θα εμπλουτίζεται θα είναι πιο ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική η περιήγηση σε αυτό. Για την νέα του εμφάνιση, το μελλοντικό περιεχόμενο και την ευκολία χρήσης του θα θέλαμε να έχουμε τα σχόλιά σας, ώστε να τα λάβουμε υπ΄όψιν μας και να βελτιωθούμε.

TOP
Arrow Chevron