Ενημέρωση

Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2016 00:46

Επίσχεση εργασίας μικροβιολόγων συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ της πόλης της Καρδίτσας

Καρδιτσιώτισσες, Καρδιτσιώτες,

Είμαστε οι Μικροβιολόγοι του Νομού μας. Μας ξέρετε έναν-έναν και μία-μία προσωπικά. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να αρχίσουμε ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με τον ΕΟΠΥΥ από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.


Οι λόγοι είναι πολλοί. Μεταξύ άλλων: τα χρωστούμενα από το 2010. Μόνο για το 2015 ο ΕΟΠΥΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά τα ληστρικά REBATE και CLAWBACK, ήρθε και το πετσόκομμα κατά 50% περίπου των τιμών των εξετάσεων, αυτών που είχαν απομείνει από τα πετσοκόμματα των προηγούμενων ετών, αναγκάζοντάς μας να κλείσουμε τα εργαστήρια μας θέλοντας και μη.

Είμαστε ο κλάδος υγείας που απαξιώθηκε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, και σας λέμε πρόσωπο με πρόσωπο: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας συμπαρίσταται στους εργαστηριακούς ιατρούς και στηρίζει την από 19-2-2016 και επ’ αόριστον επίσχεση εκτέλεσης παραπεμπτικών του ΕΟΠΥΥ, που αποφάσισαν και προκήρυξαν οι Μικροβιολόγοι της πόλης της Καρδίτσας, εξαιτίας της μη εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους ιατρούς ήδη από το 2010 και της νέας υποκοστολόγησης των εργαστηριακών εξετάσεων.

Διαβάστηκε 1121 φορές